sunnuntai 13. joulukuuta 2015

#5 Marru & Julixa (kisaponin esittely)


Eli tässä tulee nyt Lina...

Julixa "Lina" on tosi pieni (säkä 117cm) russponi tamma josta löytyy haastetta vaikka muille jakaa. Lina on kyllä vaihteleva persoona kuten tammat yleensä sattuu olemaan :D. Välillä menee niin hyvin mut välillä tuntuu et mikään ei onnistuis. Lina on kuitenkin tosi reipas ja hyppää hyvin. Olen kisannut Linan kanssa HeB:tä ja esteillä 60cm tähän mennessä. Kotona ollaan menty re: n.70 cm ja ye: 95cm.
Hoidettaessa Lina on nätisti kunhan ei löydy mitään jonka kanssa askarrella xD.
Tykästyin Linaan jo silloin, kun näin sen ekaa kertaa muutama vuosi takaperin. Silloin mulla ei ollut mitään vakituista kisaponia ja menin mm. Bellalla ja Blommalla (Caprilla ratsastavat tuntevat ehkä ponit) Meni jonkun aikaa ennenkuin sain ratsastaa Linalla. Lina oli alussa ihan erilainen mitä nykyään :D Se oli melko rauhaton ja "vihainen". Alussa oli kyllä vaikeuksia! Lina silloin säikkyi melkein omaa varjoaankin kentällä ja itse jännitin vain perässä. Kun tajusin rehtoutua ja olla kärsivällinen niin ponikin muuttui. Ensimmäiset kilpailut muualla kuin kotona oli jotain niin kaaosta... Mutta onneksi nykyään menemme puhtaita ja hyviä ratoja muuallakin kuin kotona.

Esteet on enemmän se meidän juttu kuin koulu. Paras kisarata oli kotikisoissa sija. 5 60cm ollaan saatu kans parempia sijoituksia mut paras rata meille oli tosiaan tuo.


Paras kouluratamme oli myös kotikisoissa heC sija. 4 Kuva on siltä radalta ;D





Linkki sukupostiin tässä








2 kommenttia:

  1. Mulla Lina on ollu säikky ja "vihanen", ja se on ollu aika pelottava. Laukassa menee tosi nopeesti, melkeen kiitoo... oon menny kolme kertaa ja jokasella ollu sama juttu��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liinaa ei käytetä kauheasti tunneilla ja se ei ole niin tottunut tuntiponi kuin esim Ville:) Laukka sillä on todella nopea luonnostaan:) Mutta jos susta tuntuu ettet halua mennä sillä jos saat sen tunnille niin sanot Tovelle, usein saa vaihtaa poneja keskenään :) -Anna

      Poista

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!