sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Ovatko fitnessponit kuolleet?

Vastaus otsikon kysymykseen on ei.

Kenelläkään ei ole ollut oikein aikaa eikä kiinnostusta kirjoittaa tänne blogin puolelle. Muistutan kuitenkin edelleen, että kannattaa seurata meitä Instagramissa @fitnessponit , sillä sinne päivitämme useammin.

Paljon on tapahtunut tallilla, sillä Beni ja Zeus lähtivät, ja uusia on tullut useampikin. Uusimpia tulokkaita ovat Rico ja Coco, Manu sekä Nancy. Lisäksi Ronja on saanut liikutus-/ kisaponikseen ylätallissa asuvan Tompan.

Ratsuponitamma Nancy II, "Nancy"
Suomenhevosruuna Manovaari, "Manu"

vas. Welsh Part Bred -ruuna Ascoast Coco, "Coco"; oik. Welsh Part Bred -ruuna Ascoast Ricco, "Rico"

Vuorottelemme näillä isommilla poneilla/hevosilla reiluuden vuoksi, mutta eiköhän jokaiselta jo se oma "lemppari" löydy:).

En nyt kerro enempää uutisia, sillä haluan päästä asiaan. Saimme eilen tallilla idean joulukalenterista, joka ilmestyisi tänne blogin puolelle sekä tubeen joka toinen päivä joulukuussa. Lähes kaikki postaukset on jo keskitty, mutta muutama puuttuu, joten ehdotella saa ;). Nyt ei isompia postauksia tehty, mutta tässä siis tämä.

PS: Instassa 700 seuraajaa, kiitos kaikille!

-Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista asiallisuus, lue UKK ennen kuin kysyt ja hyväksy joskus vastaukseksi ei:) Arvostamme kuitenkin jokaista kommenttia!